Enerco förvärvar NOSAB

Bolaget blir en del av Enercos affärsområde Industrirengöring

Enerco Group AB bildades 2015 och är en koncern som servar svensk industri med teknik- och underhållstjänster av yppersta klass. Koncernen har omkring 900 medarbetare och kontor på över 20 orter. Huvudkontoret finns i Hofors, Gästrikland.

– Vi är väldigt glada att vi har hittat varandra i den här relationen, säger Roger Hydén, grundare och delägare i Enerco-koncernen. Vi är imponerade av den fina och välskötta verksamhet som NOSAB har. Det blir roligt att vidareutveckla den tillsammans och i takt med kundernas och marknadens behov, avslutar Roger.

Enerco har etablerat sig som en innovativ partner för svensk industri och nu tar koncernen ytterligare ett kliv för att möta kundernas behov. I samverkan med NOSAB tar koncernen positiva steg på sin utvecklingsresa och bygger ytterligare kapacitet och högre närvaro i en expansiv region.

– Bitarna föll på plats direkt när vi mötte Enerco. Vi har samma starka entreprenörsanda med hög service och tillgänglighet där kunden alltid sätts i första rummet. Sen tar Enerco med sig energi och kraft som ger en bra möjlighet att utveckla NOSAB framåt, säger Christer och Peter Nordlund från NOSAB samstämmigt.

Läs mer om Enerco här

På bilden: Peter, Christer och Susanne från NOSAB tillsammans med Enercos Regionchef i norr, Emil Fhärm